Tilbake til alle rapporter

Kantslått klipper ned gjerding til storfe på beite

Publisert av Rikke Filseth Sandvik 09:07, torsdag 24 juni 2021

Sendt til Meldal og Sør-Trøndelag 3 minutter senere

Onsdag 23.06.21 ligger deler av strømgjerdet til våre beitende storfe nede, etter å ha blitt klippet rett ned av kantklipper. Det er snakk om gjerdestolper i metall som er kuttet rett av og dyra er etterlatt for fri ferdsel ut i Ringaveien. Det er snakk om området rett nedenfor grendahuset i Laksøybygda.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:33, søndag 25 juli 2021

  • 1.Vi fiksa gjerdet selv, selvsagt. 2.Vi må vente til neste kantslått før vi vet om de entrepenør har fått beskjed… 3.Forventer å få tilbakemelding fra entrepenør om at de forstår alvoret i dette, det er levende dyr vi snakker om. 4.Ønsker samtidig tilbakemeldig fra entrepenør om hvorfor de klipper så langt innpå slåttemarka. Det er maten til dyra våre.

    Sendt inn av Rikke Filseth Sandvik 09:33, søndag 25 juli 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter