Tilbake til alle rapporter

Høye alfastkanter etter mislykket forsøk på asfaltlapping. Trafikkfarlig og ufullstendig asfaltlegging.

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Zagham Wajahit 23:17, fre. 27 august 2021

Sendt til Statens vegvesen region øst og Fet 3 minutter senere

Det har i det siste blitt forsøkt å utbedre RV22 mellom Fetsund og Mysen. Særlig strekningen mellom Fetsund og Gansdalen har blitt lappet på en måte som har ført til høye asfaltkanter og ujevnt underlag som skaper trafikkfarlige situasjoner da sjåfører på denne strekningen ofte må bremse ned for å unngå å få skade på bilene sine. Det er både 70- og 60-sone på denne strekningen og arbeidet som er utført her er ikke tilfredsstillende for en høyt trafikkert vei. Biler kjører ofte også ut i motgående kjørefelt i et forsøk på å manøvrere unna 15-30cm høye asfaltkanter.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt ikke utbedret! Dette er skammelig.. hvorfor kan man ikke gjøre det ordentlig med engang og ta hele veien på nytt, hadde vært mye bedre i steden for denne forferdelige lappingen..

  Sendt inn av Edvard Haugen 05:37, tor. 9 september 2021

 • Helt forferdelig. Her må det gjøres noe, og det FØR det oppstår en ulykke.

  Sendt inn av Sarmad Wajahit 09:20, tor. 9 september 2021

 • Helt uakseptablet, denne forferdelige lappingen har skadet bilen min og gud vet hvor mange andre biler. Lave biler elr vanlige hsr nesten ikke sjans til å kjøre normalt her! Må gjøres noe med! Risky!

  Sendt inn av Afaq 11:47, tor. 9 september 2021

 • Helt forferdelig! Kantene er mange steder så høye at det er direkte farlig. Mitt spørsmål til dere er når man først gjennomfører asfaltering, hvorfor gjør man det ikke skikkelig?

  Sendt inn av Martin 12:08, tor. 9 september 2021

 • Problemet ble løst omtrent en måned etter at det ble rapportert.

  Sendt inn av Zagham Wajahit 00:00, lør. 25 september 2021, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter