Back to all reports

Feilparkering av biler som stenger fremkommelighet for passering av to biler

Reported in the Parkering category anonymously at 09:02, man. 30 august 2021

Sent to Oslo 3 minutes later

Større biler står parkert på veiskulder og parkert langt ut i veibane. Noen ganger nesten ut til midten av veibane. Skaper trafikale farlige situasjoner da dette er i sving og motbakke. Må over i motgående kjørefelt i oppoverbakke, høyresving og i motlys (sol). Motgående trafikk kjører gjerne noe fort i nedoverbakke og oppdages ikke før det er for sent! Det har blitt større trafikk i veien etter utbygging som igjen skaper hyppige problemer. Veien har 40km på aktuell sted, men blir dessverre ikke overholdt. De parkerte bilene MÅ fjernes! I tillegg er strekningen et yndet sted å hensette avskiltede biler, som også stenger.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 09:40, man. 27 september 2021

  • For dårlig oppfølging av problemet! Ved befaring på dagtid er bilene borte. Det er på ettermiddag og kveld problemet kommer. Firmabilene burde parkeres på firma-adresser og ikke oppta plasser i bomiljøer!

    Posted anonymously at 09:40, man. 27 september 2021

  • Still open, via questionnaire, 10:38, man. 25 oktober 2021

  • Hvis en skal akseptere parkering langs veien burde det bli slik at dem må stå utenfor asfaltkant! Dvs sette opp kantblokker (større steiner) slik at en ikke får parkert der det er for liten plass utenfor asfalten. Men det skjer nok ingenting før det skjer en alvorlig ulykke!

    Posted anonymously at 10:38, man. 25 oktober 2021

  • Still open, via questionnaire, 11:36, man. 22 november 2021

  • Det skjer ingen ting! Det burde vært satt opp sperre stener eller markert side kant på veglinje! (3,0m fra midtlinje, som minimum)

    Posted anonymously at 11:36, man. 22 november 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?