Tilbake til alle rapporter

Farlig vei, kjøres for raskt

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 08:04, mandag 27 september 2021

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst mindre enn et minutt senere

Dette er en 40-sone som det stadig ble mer og mer trafikk på grunnet utbygging av Frysjaparken men også fordi det er lett å kjøre raskt her, da det er ingen fartsdempere, lyskryss eller hindringer og kun én avkjørsel (til Brekke borettslag). Frysjaveien blir derfor en hovedfartsåre, selv om veien ikke er dimensjonert eller godt nok sikret til en slik belastning. For å ikke nevne trafikkstøy som forsterkes av fjellveggen. Jeg vet dette har blitt klaget på tidligere, og siden har det kun blitt flere trafikanter på denne lille veien, og mange forholdet seg ikke til at dette er en 40-sone og veien oppleves utrygg for myke trafikanter.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:31, mandag 25 oktober 2021

  • Er på ingen måte løst, vi som bor i nærheten opplever at bilene ikke stopper for oss på fotgjengerfeltet, da de kjører langt over fartsgrensen på 40. Her burde det være fartshumper.

    Publisert anonymt 09:31, mandag 25 oktober 2021

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:18, mandag 22 november 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter