Tilbake til alle rapporter

Dårlig Autovern

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 16:29, tirsdag 26 oktober 2021

Sendt til Torsken og Statens vegvesen region nord 1 minutt senere

Det står ett slags autovern i den øverste kurven i Torsken. Dette er av en slik karakter, at det ikke vil stoppe en bil, eller en sykkelist for den saks skyld, dersom man skulle miste kontroll i kurven/svingen. På nedsiden av dette autovernet er det bratt og ulent, slik at alle som faller nedi, enten med bil, sykkel eller gående vil skade seg.

Jeg vil anmode om at det settes opp ett nytt autovern med litt høyere høyde, slik at man ser autovernet, samt at det har en funksjon. Slik det er i dag er det mer som en grøftestein uten praktisk funksjon.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter