Back to all reports

Asfalt snart borte fra vei.

Reported via mobile in the Hull i vei category by Stian Frimannslund at 16:14, fre. 10 mars 2023

Sent to Bømlo and Statens vegvesen region vest less than a minute later

Dette har vært problem i flere år. Det er laget ny hovedvei på oppsiden av denne lokale veien, når di laget veien så kjørte det store dumpere fulle i stein hele tiden som gjorde at veien ble ødelagt. Veien er ikke laget for tungtransport. Nå er det blitt helt ødelagt og er nede på grusen under asfalten. Kan se på ene bildet fult i asfalt som ligger utenfor veien. Nå er jeg bekymret for underlaget under asfalten i tillegg, da etter en hard vinter virker som veien er seget nedover flere plasser. Dette er og ein vei der Busser ferdes daglig. Nå har det gått for mangen år uten vedlikehold.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Asfalt er i oppløsning, blir værre og værre for hver dag. Nå er det på gruslaget under asfalten mange plasser, så begynner å bli meget begymret for hele vegen da det virker som vegen siger. Kjører lokalbuss der daglig. Dette er en del av veien som er skikkelig skadet. Er flere plasser langs samme strekning som begynner å gå i oppløsning.

    Posted by Stian Frimannslund at 19:38, fre. 7 april 2023
    Still open, via questionnaire

  • Still open, via questionnaire, 21:41, fre. 5 mai 2023

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?