Tilbake til alle rapporter

Utrygt/ubehagelig for myke trafikanter

Publisert av Linn Marken Larsen 21:27, man. 7 november 2011

Sendt til Buskerud og Ringerike 3 minutter senere

Rabbaveien har som kjent ingen gangvei. Vi beboere forstår at det både er trangt og dyrt og bygge en slik, så det forventes ikke at vi får det med det første. Fartsgrensen hele Rabbaveien er 40 km. i timen, hadde alle bilistene overholdt denne fartsgrensen hadde det ikke føltes like utrygt på denne veien. Men når vi som går og sykler på denne veien stadig møter på biler i 50/60 km./t. gjennom trange svinger, vil vi gjerne be om tiltak. Det mest ønskelige er at kommunen skal anlegge fartsdumper fra svingene øverst i Rabbaveien (nord) og helt frem til Mixkiosken. På denne strekningen oppleves problemet som størst. Med stor tetthet av barn i alle aldre føler vi at dette er viktig å kjempe for før en alvorlig ulykke inntreffer (uhell er allerede skjedd). Håper på forstålse og gjennomføringsevne fra de ansvarlige. Det hadde betydd mye for oss som ellers trives så godt på Rabba. Tusen takk.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:19, man. 5 desember 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter