Back to all reports

GPS viser feil vei.

Reported via desktop in the Trafikkskilter category anonymously at 18:04, man. 28 august 2023

Sent to Ringsaker and Statens vegvesen region øst less than a minute later

Hei. Jeg er veldig veldig forbannet nå. (vil ikke bruke stygge ord, men akkuratt nå er det sikkert). Fordi det er igjen en mine varebil ødelagt veien våres bare fordi at GPS viser feil adresse. Den viser at det er mulig å kjøre via Flåhagvegen, 30 Brumunddal 2387 til de nye feltene over. Jeg klaget før på feil skilting og GPS innstillinger, ingenting ble gjort. Jeg er virkelig lei og har ikke helsa lenge å rette opp veien etter spinning av ulike varebiler som f... kommer opp til meg på tomta fordi GPS viser feil. Sjåfører smiler men jeg er j. forbanna på deres spinning som jeg må rette opp. Dere må rette opp feil, jeg er virkelig dr.. lei meg, har ikke helsa lenge å rakke og stele veien. Plus asfalt foran huset kostet meg mye.

Mvh., Tanja Valeria Høyen

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • GPS viser at de kan kjøre via Flåhagvegen, 30 til Lille Almerudvegen, 9, 11, 17 og Bekkelifarert. Det vises på GPS på biler som kommer opp til meg og må snu fordi det er blind vei. (var ute ofte for å jage dem). Store arbeidsbiler som ødelegger privatveg. Det er dårlig med skilt (blindveg) og skilting til de nye gatene, de kunne stå i svingen til Flåhaglia. Jeg hadde en fra vegvesen for å se på dette for lenge siden. Ingenting ble gjort siden det. Bilder har dere fra før fra han som ble her og så på. Her på vanlig kart så vises det ok, men det er ikke slik i virkeligheten.

    Posted anonymously at 05:01, tir. 26 september 2023
    Still open, via questionnaire

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?