Back to all reports

Hjertesone full av snø etter Droppsone

Reported via mobile in the Snøbrøyting category anonymously at 09:34, lør. 23 desember 2023

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 1 minute later

Hei. Vi går her hver dag med barna våre, og kjemper om plassen mellom biler, parkerte og kjørende. Vi er helt inni Hjertesonen etter Droppsonen til Stovner skole. Nå er det bare en veibane som er måket! Det er gjerder snø mot eiendommene, som er fulle av en haug med snø. Plogen må måke helt inntil veikanten. Ellers er det farlig. Bilister kjører oppå gangfeltet nå. AKS er åpen i romjulen, og mange små barn må gå selv. Kunne dere prioritert denne biten av vei for snømåking, for hjertesonen og droppsonen er et samarbeidsprosjekt?

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Godt nedprioritert nyttår. I dag fikk vi Skolemelding til alle foreldre og foresatte på hele Stovner skole, om at droppsonen og hjertesonen i Stovnerfaret ikke er måket tilfredsstillende på noen måte. Ei i begge kjøreretninger heller. Jeg ba om skikkelig måking 23/12-23. Dette er hjerterått. Flere barn med funksjonsnedsettelse som har rett til sjuss til skolen, kan nå belage seg på å stå i en forferdelig kø. Det utgjør fare for de 600 elevene som må dele gangfeltet med biler innenfor hjertesonen. Dette er ikke bra i det hele tatt. Jeg ber igjen om at det blir holdt det som lovet er med tanke på skjerpet sikkerhet rundt hjertesonen og droppsonen.

    Posted anonymously at 07:39, tirsdag 2 januar 2024

  • Hei. Forferdelig. Barna er ikke trygge. Ingen skilt satt opp for måking av brøytekanter, så ikke noe har skjedd siden før jul. Deler av Gamle Stovner er fikset, heldigvis.

    Posted anonymously at 19:47, søndag 7 januar 2024

  • Da er det gjort.

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 16:34, tirsdag 16 januar 2024

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?