Back to all reports

Del av Gang/sykkelsti blir ikke brøytet

Reported via desktop in the Fortau/gangstier category anonymously at 11:20, mandag 5 februar 2024

Sent to Frogn and Statens vegvesen region øst 5 minutes later

En liten bit av gang/sykkelstien må være falt ut av brøytekartet. Jeg har klaget på dette tidligere, men biten blir fortsatt ikke brøytet. Om det er kommunen som grunneier eller staten som ansvarlig for gang/sykkelstier som brøyter bryr meg egentlig ikke, men akkurat nå sperres gang/sykkelstien av en 1,5 meter høy snø/is-haug. På bildet mitt har en bil feilparkert midt i gang/sykkelstien, men den er vanskelig å se bak den enorme snøhaugen. Jeg har også vedlagt et bilde fra Google Streetview tatt i april 2023, og til og med i april ligger det altså rester av snøhaugen og delvis sperrer. Når snøhauen ligger der opplever ikke bilister området som en gang/sykkelsti, og området har derfor blitt etablert som parkeringsplass for kunder som skal hente mat hos Sushi-restauranten like ved. Dette holder på selv etter at snøen er borte. Det hadde vært fint om området ble mere tydelig merket som gang/sykkelsti, og at noen kommer og bøtelegger bilister som står parkert i eller ved gang/sykkelstien og Stopp Forbudt-skiltet som står like ved.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Kommunen har tatt kontakt og er klar over problemstillingen, men mener det er staten (som ansvarlig for snørydding av sykkelstier) som mangler litt i brøytekartet sitt.

    Posted anonymously at 20:24, torsdag 7 mars 2024
    Still open, via questionnaire

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?