Tilbake til alle rapporter

Store hull i veibane

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 22:23, tor. 13 juni 2019

Sendt til Re og Statens vegvesen region sør 1 minutt senere

Hei Veien fra Berganveien 40 i Ramnes ,til Ramnes private Barnehage har store hull i veibanen. Asfalten smuldrer opp ,og det er mer grus enn asfalt igjen på veien. Det er dype hull som blir dypere hver dag, da veien er svært trafikkert, fordi det ligger en barnehage i enden av veien. I barnehagen er det 65 barn som skal bringes og hentes 5 dager i uka, og i tillegg er det 15 ansatte. Dette tilsier at det er 160 biler som kjører på denne veien ekstra daglig. Og i tillegg kommer kjøring til eiendommer. Veien blir raskt dårligere når den er så trafikkert. Den er lappet mange ganger, men dette holder ikke mange ukene fordi hullene begynner å bli for store og for dype. Det er flere barn som har hatt stygge fallulykke på sykkel og sparkesykkel .Håper denne lille strekka av veibane kan prioriteres med ny asfalt da det er i byggefelt og tilkjøring til en barnehage.

Mvh Anja

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter