Tilbake til alle rapporter

Fyllmasser, steiner og skrot i veigrøft etter fiberutbygging

Rapportert anonymt 16:02, tir. 25 august 2020

Sendt til Sør-Varanger og Finnmark 2 minutter senere

Drensgrøfta langs veien er ikke ryddet og ordnet etter fiberkabelgravinga. Inntaket for drensrør under veien er fylt opp av stein og løsmasse

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:43, tir. 22 september 2020

  • Denne manglende respons på nevnte problem faller sammen med de erfaringer jeg har tidligere har gjort med folkene i dette firmaet ved personlig henvendelse: Dette/disse virker som å være "bønder på bytur" i all sin framferd - det være seg planlegging, tilrettelegging og utførelse av arbeidet de har påtatt seg.

    Publisert anonymt 16:43, tir. 22 september 2020

  • Gjennom denne webadressen (FiksGataMi) var det absolutt ingen respons å få. Ikke før jeg ble så alvorlig betenkt av denne igjenfylte grøfta mht at sneen og telen i jorda nå er kommet - at jeg kontaktet kommunen om saken. Etter en kort orientering om saken ble jeg anbefalt å kontakte firmaet SIGNAL lokalt i Kirkenes. Ny orientering om samme sak til ny person, som lovte å ta affære.. ! Dagen etter kom han på befaring av åstedet - var enig i grunnlaget for min klage og fikk umiddelbart ordnet en maskin som like etter kom og rydda opp skrotet i grøfta. OK. Men NB ! På min forespørsel var det INGEN av disse to etatene som hadde noe kjennskap til mine 2 stk. FiksGataMi-henvendelser... ! ?? mvh odbj.

    Publisert anonymt 21:49, ons. 21 oktober 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter