Tilbake til alle rapporter

Vei er gjort smalere ved innkjørsel

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 13:58, tir. 13 august 2019

Sendt til Voss og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Veien er blitt mye smalere i Kverkane 3, 5704 Voss på grunn av innkjørsel til Kverkane 3. Det her her nå så smalt at utrykningskjøretøy, brannbil, boss bil, brøytebil osv har vanskeligheter med å komme frem spesielt om vinteren. Det er ingen veiskulder her eller noe å gå på. Boss bilen nekter nå å kjøre opp om vinteren. (dette var ikke problem før) Det er også et problem her at rett før innkjørselen så parkeres det ofte bil på høyre side i veien som står halvveis inn i veien. Det vises på oversiktsbilde at murer er sett opp langt utenfor eiendomsgrenser på bekostning av vei. Denne veien fører til 6 hus med flere husstander / leiligheter. Det er spesielt ved innkjørsel til kverkane 3 som er smalest og det er brattest i veien her. Forslag utbedre veien der det er smalest og sette opp autovern heilt ned i krysset til Sivlevegen. Det er uoversiktlig her og det er skolevei for mange barn.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter