Tilbake til alle rapporter

Vann demmer over gang/sykkelveien

Rapportert i kategorien Sykkelveier anonymt 13:05, tir. 8 mars 2011

Sendt til Vefsn 4 minutter senere

På gang/sykkelveien mellom Vollanveien og bortover til Havnegata og Alcoa, blir veien oppdemt med vann 2 steder på denne korte strekningen, ved en transformatorstasjon ved NSB, og i svingen ved det gamle jernbanesporet. Dermed må fotgjengere gå i veibanen med fare for å bli påkjørt da det er stor trafikk på denne strekningen. Gangveien er nybygd, men ble lagt stedvis lavere enn veibanen, derav problem men oppsamling av 2 store dammer som ikke blir borte på lang tid etter regn. Problemet er både sommer og vinter.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

 • Her er noen bilder som viser hvordan det ser ut på denne gang/sykkelveien, som vanligvis brukes av veldig mange på vei til og fra jobb. Når det ser slik ut må vi ut i veien der trafikken er stor spesielt i tidsrommet der skiftene avløser hverandre.

  Publisert anonymt 16:29, man. 21 mars 2011

 • Enda et bilde... Der ser man den andre oversvømmelsen på strekningen.

  Publisert anonymt 16:36, man. 21 mars 2011

 • Fremdeles er tilstanden på gangveien som tidligere beskrevet. I går kom det ny oversvømmelse etter litt regn. Bilde tatt tirsdag 5/4-2011 på morgenen.

  Publisert anonymt 16:29, tir. 5 april 2011

 • Still open, via questionnaire, 16:29, tir. 5 april 2011

 • Saken er ikke løst på den måten den skulle vært forbedret. Eneste måte å få dette fikset permanent er å få gang/sykkelveien høyere enn gaten og at slukene ikke er stengt av med midtrabatten mellom vei og gangveg. Nå for tiden er gang/sykkelveien OK, men det er jo bare til neste regnskur...

  Publisert anonymt 20:33, tir. 3 mai 2011

 • Still open, via questionnaire, 20:33, tir. 3 mai 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?